Gadgeteer Awards

ST-Ericsson promite telefoane Android accesibile

| 10.2.2010
Back to Yahoo!

android ST Ericsson promite telefoane Android accesibileProducătorul de componente electronice ST-Ericsson a prezentat o nouă platformă pentru telefoane mobile inteligente, U6715, care va permite realizarea de terminale smartphone pe Android cu preţuri mai mici.

Platforma este compatibilă cu tehnologia HSPA şi are la bază un cod derivat din sistemul de operare open source Linux. Oficialii ST-Ericsson spun că platforma va permite producătorilor să lanseze terminale Android la preţ de 100 de dolari.

Platforma U6715 poate susţine toate aplicaţiile esenţiale pentru un terminal smartphone, acces la Internet cu tot cu video streaming, conectivitate WiFi, e-mail, camere foto, ecran tactil şi multe altele. Are chiar un engine multimedia pentru a elibera procesorul principal de prelucrarea datelor video / audio.

st u8500 chip ST Ericsson promite telefoane Android accesibileBateria este acum de 1000 mAh, pe playerul muzical ţine 40 de ore, iar în convorbirile telefonice rezistă până la 7 ore.

Via TechCrunch >>

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive