Gadgeteer Awards

LG GT350 – tastatură Qwerty pentru mesaje

| 10.2.2010
Back to Yahoo!

lg gt3502 LG GT350   tastatură Qwerty pentru mesajeLG a confirmat oficial un nou model de telefon cu ecran de dimensiuni mari şi tastatură Qwerty pentru mesaje şi acces online, GT 350, un telefon pentru tinerii pasionaţi de chat şi multimedia.
Telefonul mobil vine cu suport pentru reţelele sociale extrem de populare acum, Facebook, Twitter sau MySpace. Ecranul LCD are diagonala de 3 inchi, iar telefonul are browser şi aplicaţie push-email (mesajele ajung direct pe telefon, ca un SMS).
S-ar putea să ajungă în Europa în aprilie. Design-ul este interesant, iar caracteristicile tehnice nu sunt tocmai slabe. Rezoluţia ecranului este 240×400 de pixeli, iar display-ul este capacitiv. Are conexiune 3G şi HSPA. Tastatura este organizată mai bine, pe patru rânduri de butoane.
Utilizatorul poate seta diverse acţiuni pentru apăsarea unor taste, cum ar fi accesul direct la Facebook de exemplu.
lg gt3501 LG GT350   tastatură Qwerty pentru mesajeTelefonul are şi cameră foto, dar deocamdată nu se ştie exact care este nivelul său. Probabil nu va include şi tehnologie WiFi.
Preţul orientativ este de circa 150 de euro.

Via FoneArena >>

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Lili
    Publicat la data de 14.5.2011, ora 08:21

    Si eu am un telefon lg gt350
    Si as vrea sa stiu cum pot baga mai multe programe pe el ;;)

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive