Gadgeteer Awards

Windows Mobile 7 – pro și contra

| 9.2.2010
Back to Yahoo!

zune HD first look Windows Mobile 7   pro și contraNici nu a fost încă anunțat oficial, dar noul sistem de operare Microsoft pentru telefoane mobile stârnește deja discuții din ce în ce mai aprinse, ca de obicei fiind două tabere, cei care îl apreciază și cred că va revoluționa piața și cei care spun că va fi la fel ca Windows Vista, anume va aduce bătăi de cap utilizatorilor de smartphone.

Multe dintre detalii sunt necunoscute la modul oficial, urmează să vedem dacă informațiile sunt reale sau nu. Oficial, Microsoft va prezenta ceva legat de Windows Mobile 7 la World Mobile Congress, la Barcelona.
Zvonurile vorbesc despre faptul că Windows Mobile 7 împrumută din interfața playerului digital Zune HD, dar nu are acces la Flash și nici nu suportă rularea simultană de aplicații (multitasking). Interfața de acces ar fi fost botezată Metro. Instalarea de aplicații noi s-ar putea face doar prin Marketplace și nu de pe un computer / card de memorie. Programele care au rulat înainte pe Windows Mobile nu vor funcționa, fiind un sistem de operare realizat de la zero.

zune hd Windows Mobile 7   pro și contraPrimele telefoane WM7 ar urma să fie lansate în septembrie 2010, cu acces la serviciile online Zune. De asemenea, se vorbește de integrarea cu Xbox Live și diverse servicii de jocuri. Se zice că Microsoft intenționează să împiedice realizarea de noi interfețe de operare, altele decât cea tip Zune.

Evident, focus-ul pe divertisment ar putea să fie “vestea cea bună” pentru utilizatorii terminalului, dar restricțiile specifice pentru Microsoft ar putea limita succesul unui sistem de operare. Să vedem totuși ce este adevărat.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive