Gadgeteer Awards

Samsung Monte – focus pe ecranul tactil

| 9.2.2010
Back to Yahoo!

Monte S5620 03 90x90 Samsung Monte   focus pe ecranul tactilSamsung a prezentat oficial astăzi modelul de telefon mobil full touch Monte (S5620), un terminal bazat pe funcţii multimedia şi design special, cu o nouă versiune de interfaţă tactilă. Botezată TouchWiz 2.0 Plus User Interface (UI), nouă versiune este mai uşor de folosit şi îmbunătăţeşte experienţa utilizatorului.
Samsung Monte include evident acces la Facebook sau Twitter, are conexiune atât 3G (HSPA), cât şi WiFi. Include aplicaţii pentru comunicarea online în timp real şi senzor de mişcare care permite interacţiunea cu telefonul prin gesturi. Are GPS şi soluţii de navigaţie Google, ActiveSync pentru e-mail. Ecranul lui S5620 are diagonala de 3 inchi, cu reyoluţie WQVGA, format 16:9. Are de asemenea o cameră foto digitală de 3,2 megapixeli cu opţiuni precum detectarea feţei, a zâmbetelor, panoramă şi altele.
Monte S5620 03 Samsung Monte   focus pe ecranul tactil

Caracteristici tehnice pe scurt:

Reţea HSDPA 3.6Mbps UMTS
Ecran 3.0” 262K WQVGA TFT (Capacitiv)
Cameră foto 3.2 megapixeli
Interfaţa TouchWiz 2.0 Plus
Tehnologii: Bluetooth 2.1 , USB 2.0, WiFi

Sursa: Samsung România

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive