Gadgeteer Awards

LG GD880 Mini, terminal social networking

| 9.2.2010
Back to Yahoo!

lg gd880 mini 90x90 LG GD880 Mini, terminal social networkingSud-coreenii de la LG pregătesc pentru lansarea la World Mobile Congress, la Barcelona, modelul GD880 Mini, un telefon bazat de asemenea pe ecranul tactil de mari dimensiuni, cu acces la Internet şi cele mai populare reţele sociale ale momentului, Facebook şi Twitter. Ecranul are diagonala de 3,2 inchi, iar telefonul include tehnologie HSDPA, plus o cameră foto digitală de 5 megapixeli. Evident, nu duce lipsă de GPS.
Nu se ştie încă sistemul de operare, telefonul are memorie internă de doar 100MB, dar are slot pentru carduri de memorie de până la 32GB.
Are player de muzică şi radio FM, USB 2.0 şi Bluetooth 2.1. Include o aplicaţie pentru vizualizarea documentelor.
Interesant este şi design-ul, metalic şi pătrăţos, dar în acelaşi timp subţire şi comod de utilizat. Interfaţa este S-Class, dezvoltată de LG.
lg gd880 mini LG GD880 Mini, terminal social networkingTelefonul va fi lansat în Europa în martie, iar apoi va ajunge şi pe alte pieţe. Preţul estimativ este de circa 350 de euro, conform unor surse.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive