Gadgeteer Awards

Oferte speciale pentru utilizatorii Cartelei Vodafone

| 8.2.2010
Back to Yahoo!

marea ieseala Oferte speciale pentru utilizatorii Cartelei VodafoneVodafone a anunţat astăzi  SMS Chat, un nou serviciu prin care utilizatorii Cartelei Vodafone pot trimite un SMS către toţi prietenii din grup la preţul unui singur mesaj, plus o ofertă de Valentine’s Day, cadouri surpriză pentru prietenii din reţea şi un portal prin care puteţi câştiga 10 petreceri sponsorizate de companie.

Serviciul SMS Chat este pentru cei care deja s-au “combinat” la cartelă şi au creat grupuri de până la patru prieteni. Mesajele text se trimit la numărul 234 şi ajung automat la toţi membrii grupului. La acest nou serviciu se adaugă oferta de Valentine’s Day, prin care utilizatorii vor beneficia de 1.000 de minute cu un număr favorit Vodafone, la reîncărcarea Cartelei cu minim 5 euro. Oferta e disponibilă până pe 21 februarie. Înainte de reîncărcare trebuie să vă înscrieţi prin SMS la numărul 567.

În plus, clienţii existenti sau noii utilizatori ai Cartelei Vodafone pot să ofere prietenilor cadouri surpriză prin apel gratuit la *147#:
- 100 de minute în reţea, pentru 1,5 Euro / lună;
- 30 de SMS-uri naţionale, pentru 1 Euro / lună;
- 20 de minute naţionale, pentru 2 Euro / lună.

Clienţii Cartelei Vodafone beneficiază în continuare de extraopţiunea promoţională cu 700 de minute în reţea, 700 de SMS-uri în reţea şi 70 de minute naţionale sau internaţionale, pentru 5 Euro credit / lună, pe care o pot activa prin apel gratuit la *147#.

Noua oferta promotionala prepaid se lanseaza impreuna cu platforma online www.mareaieseala.ro, prin care utilizatorii Cartelei Vodafone pot câştiga 10 petreceri sponsorizate de Vodafone. Pentru a intra in concurs, clientii trebuie să încarce poze sau filmuleţe pe site-ul campaniei. Câştigătorii concursului vor fi utilizatorii care reuşesc să obţina cele mai multe voturi pentru pozele şi filmuleţele postate.

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Fii creativ şi Vodafone îţi plăteşte petrecerea (!)
    Publicat la data de 11.1.2012, ora 15:33

    [...] + TVA ( 0,059 euro TVA inclus). Nu există limită la voturile prin SMS.Bonus: alte oferte anunţate azi >> AKPC_IDS += "16700,"; Tweet Mergi la prima pagina sa vezi ultimele stiri. Tags: campanie, prepaid, [...]

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive