Gadgeteer Awards

HTC Bravo, s-a cam terminat cu Nexus One

| 8.2.2010
Back to Yahoo!

htc bravo 540x478 90x90 HTC Bravo, s a cam terminat cu Nexus OneDupă ce toți marii jucători din telefonia mobilă au anunțat diverse alternative la telefonul Google, Nexus One, vine lovitura “finală”, HTC lansează un telefon identic boteza HTC Bravo. Oricum, Nexus One seamănă la modul general cu telefoanele HTC, nu era nevoie de încă o clonă.
Astfel de decizii vor afecta vânzările Google, scrie Guardian, lucru extrem de grav, după ce o firmă de analiză a explicat că Nexus One are rezultate slabe. Telefonul HTC Bravo are ecran tactil de mari dimensiuni, sistem de operare Android 2.1, cameră foto digitală de 5 megapixeli, procesor similar cu Nexus One (1 GHz). Prețul telefonului HTC Bravo este cu 100 de dolari sub prețul Nexus One.

htc bravo 540x478 HTC Bravo, s a cam terminat cu Nexus OneMai mult, HTC Bravo ar putea fi lansat în oferta operatorilor, iar Nexus poate fi comandat doar online, doar în anumite țări, chiar dacă îl iei la oferta operatorului. Telefonul Google mai are și alte probleme, a fost criticat pentru că nu se conectează corect la rețeaua 3G și așa mai departe. HTC Bravo ar trebui să fie lansat oficial tot la Mobile World Congress, la Barcelona.

Sursa foto: SlashGear

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive