Gadgeteer Awards

Acer Aspire One D250 3G – netbook la ofertă

| 8.2.2010
Back to Yahoo!

acer aspire one d250 90x90 Acer Aspire One D250 3G   netbook la ofertăBun, știm cu toții că atunci când plecăm la drum apar o mulțime de chestii care par să fie importante, dar de fapt doar ne încarcă bagajele. Pentru a mai reduce din greutate, dar fără a pierde din funcționalitate, specialiștii recomandă pentru călătorii netbook-urile, mai comode și eficiente. Aspire One D250 este un exemplu în acest sens, și în plus vine cu modem 3G (HSPA) încorporat pentru a avea internet oriunde în lume la fel de rapid. Netbook-ul Acer merge pe Windows 7, are procesor Intel Atom la 1,6GHz, ecran LCD TFT cu diagonala de 10,2 inchi, hard-disc de 160GB, memorie RAM 1GB, procesor grafic Intel integrat în placa de bază. Are tastatura completă și comodă, TouchPad de control, WiFi și Bluetooth, mufă de Ethernet, USB 2.0.
acer aspire d250 Acer Aspire One D250 3G   netbook la ofertă

Cum este netbook-ul? Practic este mai mic și mai subțire decât Aspire One D150, versiunea anterioară.
Design-un este ok, dar nu vorbim aici de un produs fashion, ci de un netbook fiabil, la ofertă.
Cântărește doar 1,27 kilograme cu bateria 6-cell. Nu lipsesc camera web și microfonul încorporat pentru conferințe online. Conform testelor realizate de specialiști, chiar și filmele merg foarte bine.
Acum, vestea cea bună. Deși în România prețul netbook-ului ar fi de circa 1000 – 1100 de lei, el este la ofertă acum, la doar 98 de euro, cu abonament de date, aici.

Via: Liliputing.com

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive