Gadgeteer Awards

Samsung M100S – încă un Android la orizont

| 5.2.2010
Back to Yahoo!

samsung m100s Samsung M100S   încă un Android la orizontSamsung pregătește lansea unui nou telefon Android, M100S, care mizează pe ecranul tactil de mari dimensiuni și platforma Android 2.1 pentru a concura mai bine cu rivalii săi din ce în ce mai numeroși. Deocamdată doar Google Nexus One este confirmat pe platforma Android 2.1, iar rivalii au ales varianta mai accesibilă Android 1.6.

Samsung M100S are un ecran tactil cu diagonala de 3,7 inchi (WVGA, pe tehnologie AMOLED), plus tuner pentru televiziunea digitală (T-DMB), tehnologie WiFi, cameră foto de 5 megapixeli, filmare video HD 720p, GPS, player de filme cu DivX, mufă de căști 3,5 mm jack. Samsung a adăugat pentru Android 2.1 interfața sa specială de utilizare botezată TouchWiz.

samsung m100s android1 Samsung M100S   încă un Android la orizontSe pare că noul telefon Samsung M100S va fi de asemenea prezentat la World Mobile Congress, la Barcelona. Samsung ar trebui să lanseze de asemenea telefoane cu sistemul său de operare propriu, Bada OS. Plus noi modele de terminale Windows Mobile și Symbian.

Via SlashGear & Nexus 404

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive