Gadgeteer Awards

Facebook – cel mai popular site pe telefonul mobil

| 5.2.2010
Back to Yahoo!

facebook blackberry 90x90 Facebook   cel mai popular site pe telefonul mobilFacebook tocmai a serbat 6 ani de existență printr-un update pentru prima pagină. Studiile arată că Facebook se îndreaptă spre 400 de milioane de utilizatori, iar în Marea Britanie este cel mai vizitat site pe telefonul mobil, primul site care bate Google într-un astfel de clasament. Conform unui studiu GSM Association și ComScore, circa 5 milioane de utilizatori unici din Marea Britanie au accesat Facebook în decembrie 2009, ei generând 6,7 miliarde de afișări.

Pe locul doi, Google, a obținut 4,5 milioane de vizitatori unici și numai 894 milioane de afișări. Studiul arată că în Top 10 pentru Regatul Unit se mai află Yahoo, eBay și Microsoft.
La șase ani de la lansare, Facebook a lansat câteva elemente de design noi. Meniul de alerte are acum inconițe speciale pentru noi mesaje, conexiuni sau alte notificări. Iconițele se fac roșii atunci când există mesaje care așteaptă să fie citite. Un nou modul de căutare a fost implementat în mijlocul paginii. Conform TechCrunch, sistemul de comunicare internă din Facebook va fi înlocuit cu o aplicație web mail, care va crește și mai mult utilizarea acestui site.
facebook blackberry1 Facebook   cel mai popular site pe telefonul mobil

Utilizatorii vor putea avea pe viitor adrese prenume.nume@facebook.com.

Via CNet & V3.co.uk

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive