Gadgeteer Awards

Sony Ericsson Xperia X10 ajunge în Europa

| 4.2.2010
Back to Yahoo!

XperiaTM X10 PP Sensuous Black 35 Sony Ericsson Xperia X10 ajunge în EuropaSuper-telefonul Xperia X10 ajunge în magazinele europene începând din luna aprilie. Este primul telefon Android realizat de Sony Ericsson și are o nouă interfață specială realizată în laboratoarele companiei joint-venture, botezată UX. Xperia X10 este pe platforma Android 1.6, are tehnologie Bluetooth și vine cu aplicațiile speciale Timescape și Mediascape. Prima permite organizarea mesajelor de toate felurile după persoana cu care comunicați. Toate mesajele (SMS, chat, apel etc) schimbate cu o persoană din lista de contacte vor putea fi vizionate într-un singur loc. Mediascape permite organizarea fișierelor multimedia, de la poze și melodii la filme și clipuri video. Este un telefon compatibil cu rețelele 3G / HSPA.
Pe lângă ecranul tactil de mari dimensiuni (diagonală de 4,0 inchi), telefonul are un procesor de 1GHz, cameră foto digitală de 8 megapixeli, memorie internă de 1GB. Include tehnologii precum WiFi, Bluetooth, GPS.
Telefonul fusese anunțat oficial de Sony Ericsson în noiembrie 2009.

Sursa: Sony Ericsson

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Xperia X8, nivelul mediu | Gadgeteer.ro
    Publicat la data de 16.6.2010, ora 23:40

    [...] Xperia X10 este un terminal smartphone vârf de gamă, iar ulterior  Sony Ericsson a lansat modelul entry [...]

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive