Gadgeteer Awards

Motorola dă lovitura: un nou Android cu priză la public

| 4.2.2010
Back to Yahoo!

motorola devour 90x90 Motorola dă lovitura: un nou Android cu priză la publicMotorola a lansat un nou telefon Android, modelul DEVOUR, care aduce funcțiile avansate și ecranul de mari dimensiuni într-un design cu totul și cu totul special. Se pare că producătorul american reușește să se relanseze după cinci ani de probleme majore. DEVOUR are tastatură completă Qwerty, ecran cu diagonala de 3,1 inchi (320×480 pixeli) și chiar o cameră foto de 3 megapixeli. Rulează pe Android 1.6, dar probabil că utilizatorii vor putea trece la cea mai nouă platformă.

Include WiFi pentru conectarea la Internet, Bluetooth, mufă Micro USB, mufă de căști clasică (3,5 mm jack) și o memorie internă de 8GB. Bateria este de 1400 mAh, una din cele mai bune din industrie, cu stand-by de 443 de ore.
Pe lângă faptul că utilizatorul are acces la toate serviciile Google, sunt instalate aplicații Facebook, Picasa, Yahoo Messenger și multe altele. Telefonul va fi lansat în Statele Unite de Verizon. Într-adevăr cântărește circa 180 de grame.

motorola devour Motorola dă lovitura: un nou Android cu priză la publicVia Motorola >>

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive