Gadgeteer Awards

Sony Ericsson Aspen – asalt pe segmentul business

| 3.2.2010
Back to Yahoo!

Sony Ericsson Aspen Black Sony Ericsson Aspen   asalt pe segmentul businessSony Ericsson a prezentat oficial un nou super-telefon de business, botezat Aspen. Modelul pune accent pe comunicare, datorită tastaturii complete (qwerty), dar are şi funcţii de Internet, divertisment şi este dotat cu platforma Windows Mobile 6.5.3, una dintre cele mai avansate pentru mediul de afaceri. Merită menţionat că telefonul face parte din gama eco GreenHeart, aşa că este prima alegere pentru cei interesaţi de problemele de mediu.

Telefonul are toate funcţiile business incluse în platforma Microsoft – pachet Office avansat, push email (mesajele din Inbox ajung pe terminal în timp real), plus că are player multimedia, cameră foto / video. Datele de pe telefon pot fi securizate prin Microsoft MyPhone.

Ecranul, un LCD cu diagonala de 2,4 inchi, este şi touchscreen. Camera foto are senzor de 3,2 megapixeli, iar modulul GPS se poate folosi cu Google Maps.

Sony Ericsson Aspen este un telefon 3G cu tehnologie HSPA, are memorie internă de 4GB şi slot pentru carduri de memorie mai mari.

Va ajunge pe anumite pieţe din trimestrul 2 al 2010. Deocamdată nu avem un preţ estimativ.

Sursa video: DailyiPhone Blog

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive