Gadgeteer Awards

Google Chrome Tablet – posibil competitor pentru iPad

| 3.2.2010
Back to Yahoo!

gtablet tablet Google Chrome Tablet   posibil competitor pentru iPadDeja discuţiile sunt din ce în ce mai încinse pe blogurile pasionaţilor de tehnologie: nu se poate, Google trebuie să lanseze un competitor pentru celebrul iPad al Apple. Doar asta vor fanii gadgeturilor din toată lumea! Informaţiile nu sunt deloc confirmate oficial şi nici nu par să provină dintr-o sursă foarte sigură, scrie eWeek. Informaţii şi poze create de fani au apărut însă pe un forum al dezvoltatorilor de software care lucrează la sistemul de operare Google Chrome/Chromium, destinat computerelor şi netbook-urilor.
Evident, tablet-ul Google va avea conectivitate 3G / HSPA pentru a putea accesa Internetul de mare viteză oriunde te-ai afla.

De fapt vorbim despre un concept, interesant, care ar putea avea viitor. Dar practic nici sistemul de operare în sine nu este gata de lansarea comercială. Conceptul se referă şi la interfaţa de operare tactilă, cu tastatură virtuala ca la iPad. Dar nu există deocamdată acest gen de software. Urmează să fie creat de la zero. Forumul dezvoltatorilor Google, deşi cuprinde oameni din toate zonele IT, nu reprezintă o opinie oficială a gigantului online.

Poate că tocmai din cauza asta a criticat Steve Jobs Google în ultimele sale apariţii publice!

Via dev.chromium.org >>

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive