Gadgeteer Awards

Garmin Asus M10 – fuziune între telefon și GPS

| 3.2.2010
Back to Yahoo!

garmin asus m10 live 2 Garmin Asus M10  fuziune între telefon și GPSTandemul format de taiwanezii de la Asus și producătorul de GPS-uri Garmin lansează la World Mobile Congress în Barcelona modelul M10, un smartphone cu focus total pe navigație, scrie PCWorld.com. Modelul are dotări tehnice avansate și arată foarte bine, dar surse din industrie spun că mai durează până când noul model va ajunge în România. Problema este aceeași care afectează toate telefoanele cu GPS – hărțile digitale nu sunt tocmai complete, ba mai mult, chiar îi încurcă pe utilizatori. Totuși, conceptul Asus Garmin M10 merită prezentat pentru pasionații de tehnologie.

Pe mai multe site-uri de comerț online au apărut oferte cu noul model Garmin Asus, iar pe site-urile de specialitate circulă fotografii realizate cu ajutorul camerei foto de 5 megapixeli încorporate în acest model. Asus a optat pentru un procesor Qualcomm la 600 MHz, iar memoria internă ar fi de 4GB. Ecranul tactil are diagonala de 3,5 inchi.
garmin asus m10 live 3 Garmin Asus M10  fuziune între telefon și GPS

Sursa foto: SlashGear
Platforma pentru telefonul Asus Garmin este Windows Mobile 6.5.3, noul update pentru sistemul de operare Microsoft. Prețul pentru acest telefon ar fi de circa 430 de dolari, pe piața din Asia.

Pînă acum cele două companii au lansat două modele de telefoane cu GPS, Nuvifone G60 cu Linux și Nuvifone M20 cu Windows Mobile 6.1.

2 comentarii

 1. Comentariu scris de eu
  Publicat la data de 23.12.2010, ora 15:57

  eu am telefonul garmin asus m10 si pot sa spun ca este foarte bun. dar am o mica intrebare: carcasa din spate nu merge pana jos? ca mie nu imi merge. multumesc

 2. Comentariu scris de Adrian
  Publicat la data de 4.1.2011, ora 22:25

  Ba merge, doar ca trebuie sa scoti putin creionul din locul lui, dupa care il pui la loc. Bafta

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive