Gadgeteer Awards

Lansarea modu in Romania

| 27.1.2010
Back to Yahoo!

modu1 Lansarea modu in RomaniaPrimul telefon modular din lume, modu, s-a lansat ieri si pe piata romaneasca, in prezenta inventatorului, Dov Moran. Acest terminal, acreditat in Guinness Book ca fiind cel mai usor telefon din lume, ofera de fapt accesul la o serie de posibilitati de utilizare.

Unicitatea conceptului modu este data de faptul ca telefonul modu poate fi inserat intr‑o serie de jacket‑uri care ofera un ecosistem complet cu functii noi, multiple si surprinzatoare, pentru a da utilizatorilor posibilitatea de a alege, a schimba sau a se exprima. De exemplu, exista o jacheta dedicata celor care ies in club destul de des, una pentru cei care alearga si alta care are forma unei rame foto digitale.

Initial, modu va fi distribuit pe piata din Romania in parteneriat cu Vodafone Romania, o companie care sustine inovatia pe piata telecom.

Viziunea companiei modu este de a aduce schimbari fundamentale in dinamica industriei de telefonie mobila.  in centrul ecosistemului modu, sta telefonul modu™, un telefon mobil modular de dimensiuni mici si elegant. Pe langa aceasta, pentru a completa functionalitatea sa, telefonul modu este un dispozitiv care poate fi music player si card de memorie, cu o capacitate de pana la 2GB.  Noul telefon dispune de o interfata grafica indrazneata si o tastatura unica cu 7 taste.

Utilizatorii pot modifica designul telefonului si caracteristicile acestuia pentru a le adapta diferitelor lor activitati zilnice, doar introducand telefonul modu in alte dispozitive din ecosistemul modu, incluzand o gama de modu jackets.

modu a fost fondata in 2007 de catre Dov Moran, inventatorul USB Flash Drive-ului (DiskOnKey™), FlashDisk-ului (DiskOnChip™) si al altor dispozitive inovatoare pentru depozitare de date.  Sediul modu se afla in Kfar Saba, Israel. Pentru mai multe informatii, vizitati modu pe internet la www.modumobile.com.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive