Gadgeteer Awards

Nokia N97 mini se lanseaza in Romania

| 25.11.2009
Back to Yahoo!

nokiaminin97 Nokia N97 mini se lanseaza in RomaniaNokia N97 mini, varianta cu dimensiuni mai reduse a binecunoscutului model Nokia N97, unul dintre cele mai apreciate modele de pe piata in acest moment, va fi disponibil in oferta Vodafone, incepand de maine, 26 noiembrie.

Nokia N97 mini ofera o experienta superioara de acces la e-mail si Internet, la viteze de pana la 3,6 Mbps. Noul model raspunde nevoilor de conectivitate mobila ale utilizatorilor activi, aflati in permanenta miscare, precum si celor din segmentul de business, integrand tehnologiile HSDPA si Wi-Fi. Nokia N97 mini este o alegere inspirata pentru utilizatorii care doresc sa acceseze diverse documente si aplicatii de pe telefonul mobil. Astfel, clientii pot accesa emailurile utilizand programe precum Microsoft Outlook sau Outlook Express si pot vizualiza documente in format PowerPoint, Microsoft Excel si Microsoft Word.

Utilizatorii isi pot personaliza ecranul principal, avand astfel acces usor la contactele, continutul si serviciile utilizate in mod frecvent. Prin intermediul widget-urilor, utilizatorii pot primi, in timp real, informatiile relevante pentru ei, precum ultimele stiri, informatii meteo si pot ramane conectati la retelele sociale preferate. De asemena, widgeturile ofera clientilor un control sporit asupra contului de email si calendarului.

Utilizatorii pot achizitiona, in premiera pe piata romaneasca, noul Nokia N97 mini in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai din tara, la preturi incepand de la 399 Euro (TVA inclus), impreuna cu un abonament Vodafone pe 2 ani.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive