Gadgeteer Awards

Naite, telefonul ecologic de la Sony Ericsson

| 20.11.2009
Back to Yahoo!

naite Naite, telefonul ecologic de la Sony EricssonSony Ericsson Naite este primul model de telefon mobil ecologic ce va fi disponibil in portofoliul Vodafone Romania, incepand cu 23 noiembrie. Parte a programului international GreenHeart, dezvoltat de Sony Ericsson pentru promovarea unei atitudini ecologice responsabile, Naite a fost conceput pentru a contribui la reducerea impactului negativ asupra mediului inconjurator. Astfel, compozitia materialului din care este fabricat telefonul contine plastic reciclat in proportie de minim 50%.

De asemenea, noul Sony Ericsson Naite este dotat cu incarcator cu un consum redus de energie, iar manualul de utilizare este disponibil in format electronic, in meniul telefonului, reducand cu peste 90% totalul necesar de hartie inclus intr-un pachet standard de telefoane mobile.

Naite propune utilizatorilor un ecran LCD de 2,2″, camera foto de 2 MPsi memorie interna de 100 MB, avand slot pentru cardul de memorie micro SD. Utilizatorii se pot bucura de o experienta superioara la navigarea pe Internet, la viteze HSDPA, de pana la 7,2 Mbps, iar tehnologia “push email” asigura acces instant la email-uri pe telefonul mobil, la fel ca pe computer.

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Adrian SM
    Publicat la data de 22.11.2009, ora 20:36

    Un preţ informativ se poate?

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive