Gadgeteer Awards

Browser Opera Mini adaptat pentru Vodafone

| 5.11.2009
Back to Yahoo!

Opera Mini logo Browser Opera Mini adaptat pentru VodafoneVodafone a lansat astazi o versiune dedicata a browser-ului Opera Mini odata cu o noua oferta Vodafone Internet pe mobil si ca parte a actiunii de repozitionare sub sloganul “Power to You“. Cu ajutorul browser-ului special adaptat, clientii Vodafone pot accesa orice site, contul de mail si comunitatile online favorite, mult mai repede si mult mai usor, de pe mai mult de 130 de modele de telefoane. In acest moment, in reteaua Vodafone sunt active 1.000 de tipuri de terminale dotate cu browser de Internet.

Pentru a instala noul browser dedicat Opera Mini pe telefonul mobil, clientii Vodafone trebuie sa trimita un SMS la 8877, cu textul “Opera”.

Pachetul Vodafone Email pe mobil ofera 25 MB trafic inclus pentru acces la email si Internet, precum si trafic nelimitat in portalul Vodafone live!, la tariful de 1,99 Euro / luna  (TVA inclus).

2 comentarii

  1. Comentariu scris de Mihai Voiculescu
    Publicat la data de 6.11.2009, ora 10:43

    Salut! 1.99 euro pentru 25 de MB mi se pare mult atata timp cat ei au o oferta fara abonament de 4 euro pentru 500 MB. vezi ( https://www.vodafone.ro/personal/cartela-vodafone/extraoptiuni/internet-pe-mobil/index.htm#id1 )

  2. Comentariu scris de Bogdan Nuţu
    Publicat la data de 12.10.2010, ora 12:52

    Noua oferta, normal nu se compara cu cea anterioara care oferea 100MB. Motiv de lauda in schimb pentru Opera

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive