Gadgeteer Awards

LG GM750 vine cu Windows Mobile 6.5

| 22.10.2009
Back to Yahoo!

GM750 LG GM750 vine cu Windows Mobile 6.5Primul smartphone LG cu sistem de operare Windows Mobile 6.5 a fost lansat in Romania in exclusivitate de catre Vodafone. Modelul GM750 este disponibil la preturi incepand cu 229 Euro (TVA inclus) pentru abonamentele incheiate pe doi ani. Detalii aici.

LG GM750 ofera o experienta superioara de acces la Internet, datorita interfetei intuitive LG S-Class si a browser-ului cu care vine echipat. In plus, ecranul complet tactil cu diagonala de 3 inci faciliteaza navigarea pe Internet, scrierea mesajelor sau localizarea unei adrese cu ajutorul sistemului de navigare GPS incorporat. LG GM750 se remarca prin functionalitatile de conectivitate, integrand tehnologiile HSDPA si Wi-Fi, fiind alegerea ideala pentru utilizatorii cu nevoi de comunicatii complexe. Printre caracteristicile care recomanda LG GM750 oricarui utilizator care isi doreste acces la functii multimedia superioare se numara camera cu rezolutie de 5 MP.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive