Gadgeteer Awards

BlackBerry a anuntat oficial Storm2

| 16.10.2009
Back to Yahoo!

storm2 BlackBerry a anuntat oficial Storm2Cand BlackBerry a anuntat aparitia Storm, multi fani ai brandului deveniti interesati de un model touchscreen au zambit fericiti. Cumva parca isi spuneau: “Daca o sa renunt la tastatura full QWERTY, macar sa raman cu BlackBerry!”. Storm nu a fost un succes peste noapte si va ramane probabil in istorie ca prima incercare de a avea un touchscreen.

Impulsionat de piata sau de feedback-ul primit, RIM, fabricantul, se incapataneaza si vine acum cu Storm2, anuntat recent oficial pe site-ul companiei.

La prima vedere, nu vezi mari diferente intre cele doua versiuni, ele avand cu mici, insesizabile diferente aceleasi dimensiuni. Practic Storm2 vine cu un pic mai multa memorie interna (2GB vs 1GB), dar cu o baterie care in stand by rezista mai putin (15 z vs 12 z). Cea mai mare schimbare este data de touchscreen-ul stabil. In versiunea anterioara, ecranul permitea chiar si apasarea lui efectiva, nu doar atingerea. Un alt punct major il reprezinta existenta conexiunii Wi-Fi.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive