Gadgeteer Awards

HTC lanseaza HD2 si merge pe Windows Mobile 6.5

| 6.10.2009
Back to Yahoo!

HTC HD2 2 HTC lanseaza HD2 si merge pe Windows Mobile 6.5HTC a anuntat astazi primele sale terminale mobile care utilizeaza Windows Mobile 6.5, ultima versiune a platformei mobile Microsoft. Pe langa noile HTC HD2 si Touch2, telefoanele Touch Diamond2 si Touch Pro2 achizitionate incepand de astazi vor dispune de Windows Mobile 6.5, iar celor care au achizitionat deja un asemenea terminal li se va oferi upgrade.

HTC HD2, primul telefon Windows cu HTC Sense, o experienta intuitiva si unitara care pune accentul pe oameni, in asa fel incat telefonul sa functioneze intr-un mod mai simplu, personal si natural. Cu un ecran revolutionar tactil de 4,3 inci, de inalta rezolutie, HTC HD2 este foarte subtire si livreaza continutul intr-un mod mai clar, mai luminos si mai bogat. HTC HD2 va fi lansat in Romania in prima parte a lunii noiembrie, la un pret aproximativ de 450 Euro.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive