Gadgeteer Awards

Vodafone Mobile Broadband Hotspot

| 24.8.2009
Back to Yahoo!

hotspot Vodafone Mobile Broadband HotspotVodafone Romania lanseaza Vodafone Mobile Broadband Hotspot, solutie ce ofera conectare simultana la Internet a unui numar de pana la cinci utilizatori, la viteze de pana la 7,2 Mbps. Vodafone Mobile Broadband Hotspot utilizeaza un dispozitiv de conectare mobila care ofera acces simultan la Internet pentru un numar de pana la cinci utilizatori. Dispozitivul de conectare portabil, de tip „plug and play”, este usor de utilizat si de instalat, furnizand acces instant la Internet, la viteze 3G broadband, de pana la 7,2 Mbps.

Odata cu activarea solutiei Vodafone Mobile Broadband Hotspot,  se creeaza instantaneu o zona wireless la care se poate conecta orice dispozitiv mobil, incluzand laptop-uri, PDA-uri, smartphone-uri, etc., ce incorporeaza tehnologia WiFi.

Promotional, noul modem este oferit gratuit pentru abonamentul Unlimited Mobile Internet , cu 7,2Mbps viteza de download pentru primii 8 GB  trafic de date, la 19 Euro/luna (fara TVA).

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Alter Ego Blog
    Publicat la data de 25.8.2009, ora 14:12

    O chestie super, dar cum stam cu acoperirea pentru un astfel de dispozitiv ?! S-ar potrivi de minune la cabane pentru turistii dependenti de tehnologie…

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive