Gadgeteer Awards

Portal web cu aplicatii BlackBerry

| 18.8.2009
Back to Yahoo!

bLACKBERRY LOGO Portal web cu aplicatii BlackBerryRIM, compania care a daruit comunitatii de business brandul BlackBerry, a lansat colectia de aplicatii sub forma unui portal web, anunta Gizmodo. Impartit in X sectiune, magazinul online ofera, pe langa aplicatiile platite, si versiuni free sau demo.

3 comentarii

 1. Comentariu scris de MuraVura
  Publicat la data de 19.8.2009, ora 17:31

  asa cum se stie, Blackberry App World (accesat fie de pe telefon fie de pe computer) nu este disponibil in Romania. Desi e de ceva vreme pe piata, nici macar limba romana nu exista in meniu (nu mai vorbesc de predictive text input).

  Stirea e interesanta doar ca stire :)

 2. Comentariu scris de admin
  Publicat la data de 21.8.2009, ora 15:53

  Da, ai dreptate, am fost dezamagit ca nu am putut descarca ceva free. Pe Market-ul Android insa totul e disponibil in Romania si asta mi-a placut mult de tot.

 3. Comentariu scris de MuraVura
  Publicat la data de 26.8.2009, ora 13:02

  O alternativa la App Store-ul oficial Blackberry este Crackberry App Store. Am testat si download-ul de aplicatii freeware si cumpararea cu credit card. Catalog mare, aplicatie usor de folosit

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive