Gadgeteer Awards

Vodafone a lansat in Romania modelul HTC Magic

| 10.8.2009
Back to Yahoo!

htc magic Vodafone a lansat in Romania modelul HTC MagicHTC Magic, terminal ce foloseste platforma Android, poate fi achizitionat incepand de astazi, 10 august, din magazinele Vodafone si ale partenerilor din tara. Cu Abonamentul Promotional Vodafone Complet de 22,08 Euro / luna, incheiat pe 2 ani, clientii Vodafone beneficiaza de un pret de 299 Euro (cu TVA). Acest abonament aduce Internet mobil nelimitat, viteze de transfer al datelor de pana la 3,6 Mbps pentru un trafic de 1 GB, 800 de minute in retea si 100 de minute nationale, in fiecare luna.

De asemenea, utilizatorii pot achizitiona HTC Magic la pretul de 269 Euro (cu TVA), impreuna cu Abonamentul Promotional Vodafone Complet de 32,08 Euro / luna (cu TVA), care ofera Internet mobil nelimitat, viteze de transfer al datelor de pana la 3,6 Mbps pentru 1 GB, 1500 de minute in reteaua Vodafone si 200 de minute nationale lunar.

Traficul de date care depaseste 1 GB nu va fi taxat suplimentar, insa viteza corespunzatoare acestuia va fi de pana la 128 kbps pentru download si de pana la 64 kbps pentru upload.

HTC Magic ofera o experienta unica pentru accesul la Internet mobil si la binecunoscuta suita de aplicatii Google™, precum Google Search si Gmail. In plus, HTC Magic ofera posibilitati multiple de personalizare, prin intermediul Android Market care permite utilizatorilor sa extinda functionalitatile telefonului prin descarcarea cu usurinta a unei game variate de jocuri si aplicatii pe telefonul mobil. De asemenea, pentru acces facil, noul telefon ofera clientilor posibilitatea de a adauga aplicatiile cel mai des folosite direct pe homepage, prin operatiuni de tip „drag&drop”.

Disponibil clientilor Vodafone Romania in varianta de culoare negru, HTC Magic vine echipat cu ecran tactil QVGA de 3,2 inchi si rezolutie de 320×480, trackball si butoane de navigare pentru acces rapid si usor. HTC Magic imbina design-ul modern si elegant cu functiile variate si performantele multimedia de ultima generatie, care includ accesul la servicii de muzica, video, precum si fotografii cu ajutorul camerei de 3,2 MP cu autofocus.

2 comentarii

  1. Comentariu scris de HTC Hero, nu atât de magic precum Magic | Dan Dragomir: stiri online
    Publicat la data de 12.10.2009, ora 12:51

    [...] Probabil în cazul Magic un factor important a fost şi prezentarea oficială făcută de Vodafone. [...]

  2. Comentariu scris de Android – informații și cifre de discutat » DanDragomir.biz: stiri online
    Publicat la data de 18.11.2010, ora 17:55

    [...] Android, sistemul de operare Google a ajuns în România acum un an și 3 luni, odată cu lansarea HTC Magic. Daca ti-a placut acest post, poti sa te abonezi la stiri prin RSS sau chiar la Newsletter. Ma [...]

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive