Gadgeteer Awards

Prima impresie: BlackBerry Pearl Flip

| 13.7.2009
Back to Yahoo!

BB 8200 Prima impresie: BlackBerry Pearl FlipLa prima vedere, Pearl Flip 8200 nu mi-a inspirat prea multa incredere. Pare anormal pentru un utilizator de BlackBerry obisnuit, o anomalie, dar m-am linistit repede, amintindu-mi de Pearl 8100, un model clar gandit pentru a largi baza de fani ai brandului.

Cam asa il vad si pe noul 8200. Ba chiar am fost un pic dezamagit de finisaje si mi-am dat seama ca ar trebui sa invat o noua tastatura, caci modelul vine cu un alt stil de aranjare a tastelor. Ceea ce mi-a dat un pic bataie de cap la scrierea unui sms.

Dupa cateva minute insa a inceput sa imi placa. M-am jucat un timp, incercand parca sa vad daca se potriveste in mainile mele, asemenea unui pistolar care isi “simte” noua arma.

Pearl Flip e un BlackBerry totusi si asta a compensat neindemanarea mea la scriere si micile nemultumiri de la capitolul finisaje. Si pentru ca a reusit sa pastreze din eleganta specifica brandului (din ultimii ani), am spus ca ar putea fi al doilea telefon daca m-as hotari sa imi mai iau unul.

RESURSE
Site oficial
Oferta Vodafone

CE SPUN ALTII
Hands on with the BlackBerry Pearl Flip 8220 Gadgetell
BlackBerry Pearl Flip 8220 Worth the Hype? (Hands-on Review) Switched
Quick hands on: BlackBerry Pearl Flip Yahoo! Tech
BlackBerry Pearl (formerly known as the KickStart) 8220 Hands-On Hardware Review Crackberry

– Cristian Manafu, initiator Gadgeteer

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive