Gadgeteer Awards

Prima impresie: HTC Touch Diamond 2

| 2.7.2009
Back to Yahoo!

diamond2 Prima impresie: HTC Touch Diamond 2Mi-ar fi placut sa fie acesta primul terminal din seria Touch Diamond. Prima versiune mi s-a parut mai degraba o jucarie decat un telefon bine inchegat. Si ma refer aici la prima impresie si nu la capabilitatile sale.

De fapt si despre noul HTC Touch Diamond2 voi vorbi tot la prima impresie. Imi place ca pare mai bine inchegat decat predecesorul, ca au folosit metal pentru carcasa, ceea ce iti confera un sentiment de siguranta pe termen lung si ca au renuntat la modelul de diamant de pe capacul bateriei.

Apreciez ca nu au umplut cu taste laterale, desi imi lipseste butonul pentru declansarea camerei, mai ales ca avem la dispozitie una de 5 MP. Au pus insa accent pe imagine, de fapt pe marirea imaginilor si a paginilor web. Spun asta din perspectiva zonei speciale de zoom (Zoom Bar), dispusa deasupra tastelor de comanda.

Nu prea m-am descurcat cu scroll-ul tactil pentru navigarea printre icon-urile de pe ecran (TouchFLO), asa ca am folosit tasta Start pentru a folosi meniul. Am testat pentru putin timp Google Maps, integrarea cu YouTube si browser-ul. Foarte bune la prima impresie!

Overall, ar fi putut fi alternativa la iPhone daca mi-ar fi placut touch screen-urile!

RESURSE
Site oficial
Demo Video
Oferta Vodafone

CE SPUN ALTII
First hands-on with the HTC Touch Diamond2 (with video!) Engadget
HTC Touch Diamond 2 Hands On: I Might Like the Original Better Gizmodo
Hands on with the HTC Touch Diamond2, Touch Pro2, and more (Cnet)

3 comentarii

 1. Comentariu scris de Bbcversus
  Publicat la data de 2.7.2009, ora 16:15

  Ma intereseaza unul, mai ales la cum arata, retro-futuristic. Asteptam un pret, si oferte de la furnizorii de telefonie mobila de pe la noi. Mi-ar placea un hands-on, mai ales pentru partea de touch screen.

 2. Comentariu scris de admin
  Publicat la data de 3.7.2009, ora 11:53

  Acum este la altcinava pentru teste. Daca il voi mai avea la dispozitie, te invit intr-o zi la mine la birou pentru un hands on, asta daca intre timp nu il vezi prin magazine!

 3. Comentariu scris de Bbcversus
  Publicat la data de 3.7.2009, ora 12:01

  Cool, astept un semn atunci. La cate am citit despre Windows Mobile si acest specimen, sunt foarte curios, mai ales la cat de intuitiv este meniul si cat de repede poate raspunde la touch. Bineinteles, comparabil cu iPhone :)

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive