Gadgeteer Awards

HTC lanseaza Hero

| 24.6.2009
Back to Yahoo!

HTC Hero HTC lanseaza HeroHTC Corporation a lansat HTC Hero, un terminal ce introduce un mix unic de forme si functii care duc platforma Android la un alt nivel. Noul HTC Hero continua design-ul inovativ al HTC focusandu-se pe introducerea unor varietati de dispozitive care se potrivesc personalitatii fiecarui consumator.

Cu marginile rotunijite si partea de jos usor inclinata, noul HTC Hero este creat sa se potriveasca formei mainii si anatomiei fetei in timpul unei convorbiri. HTC Hero este construit cu un ecran acoperit cu un sistem anti-amprenta pentru a rezista murdariei si pentru a avea un ecran curat mai mult timp. Pentru prima data in industrie, modelul alb al dispozitivului HTC Hero are o carcasa alba de Teflon imbunatatita, care rezista mai mult, dar care este in acelasi timp delicata la atingere.

Cu un ecran HVGA de 3.2 inci, noul HTC Hero este optimizat pentru web, pentru aplicatii multimedia, cat si pentru alte forme de continut mentinand in acelasi timp o marime si o greutate care se potrivesc perfect in mana. De asemenea, noul terminal are o varietate de caracteristici hardware incluzand GPS, compas digital, senzor de gravitate, casti stereo de 3.5 mm, camera de 5 megapixeli cu autofocus si card MicroSD cu memorie expansibila.

HTC Hero include si un Buton pentru Cautare dedicat care ofera o experienta naturala, dar in acelasi timp contextuala, permitand cautarea pe Twitter, localizarea persoanelor din lista de contacte, localizarea emailurilor din inbox etc.

Mai multe detalii gasiti aici.

Foto HTC Hero 274x300 HTC lanseaza Hero

3 comentarii

 1. Comentariu scris de fff
  Publicat la data de 25.6.2009, ora 12:19

  Se poate vedea aici mai bine cum arata si cam ce stie sa faca Hero http://www.youtube.com/watch?v=FKQj1xXFDSo&feature=fvst
  Iar aici e o comparatie la care multi sunt sigur ca s-au gandit http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2861&idPhone1=2689 din care reiese un avantaj la Diamond 2 la partea de display, convorbiri video si radio, facand abstractie bineinteles de cele 2 sisteme de operare care ruleaza pe acelasi hardware.

 2. Comentariu scris de cby
  Publicat la data de 3.7.2009, ora 20:17

  Compas digital… a naibii romgleza, de busola digitala nu ati auzit?

 3. Comentariu scris de admin
  Publicat la data de 5.7.2009, ora 23:50

  @cby

  buna observatie!

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive